Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@09:02:08 GMT

تحصیل ۸۰۰ طلبه غیر ایرانی با ۳۲ ملیت در اصفهان

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۷۲۵۱۳

تحصیل ۸۰۰ طلبه غیر ایرانی با ۳۲ ملیت در اصفهان

مدیر مجتمع آموزشی جامعه‌المصطفی‌العالمیه اصفهان با بیان اینکه این مرکز پرچمدار اسلام ناب و صادرکننده معارف اسلامی در جهان است، گفت: ۸۰۰ طلبه غیر ایرانی از ۳۲ ملیت جهان در این مرکز تحصیل می‌کنند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم ملکی صبح امروز _چهارشنبه ۱۸ بهمن ماه_ در نشست خبری آیین اختتامیه بیست و سومین جشنواره قرآنی و حدیثی المصطفی  با بیان اینکه بعد از رحلت پیامبر(ص)، حضرت زهرا(س) وظیفه‌ حراست از ولایت را به انجام رساندند، اظهار کرد: پس از پیامبر اسلامی غیر از اسلام اهل‌بیت شکل گرفت که امام حسین (ع) با فدا کردن خود و خانواده‌شان روال را تغییر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه ائمه ما ایستادند و با تمام وجود از اسلام ناب که گره‌خورده با معارف اهل‌بیت است دفاع کردند، اما پس از غیبت حضرت ولیعصر(عج) روزبه‌روز فاصله جامعه جهانی از اسلام واقعی بیشتر شد، تا زمانی که ابرقدرت‌ها جهان را با سه شاخص مقام، قدرت و ثروت تقسیم کردند.

مدیر حوزه علمیه جامعه المصطفی اصفهان با بیان اینکه دین و ویژگی‌های انسانی در تقسیم‌بندی استکبار جایگاهی نداشت، ادامه داد: در این زمان بود که امام خمینی(ره) با قیام خود معادلات جهانی را بر هم زدند و با برپایی حکومت دینی پرچم اسلام ناب را برافراشتند.

وی افزود: شروع انقلاب در ایران و متعلق به مردم ایران بود، اما در ادامه این انقلاب از مرزهای جغرافیایی کشور بیرون رفت و از سرتاسر جهان افراد علاقه‌مند برای کسب معارف اسلام ناب به ایران آمدند.

ملکی تأکید کرد: امروز دشمنان نگران توسعه و گسترش اسلام در سراسر جهان هستند و جامعه المصطفی در یک‌کلام دستاورد انقلاب است، عمری هم‌پای انقلاب دارد و امروز نام قرآن و اهل‌بیت در جای‌جای دنیا برده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه جامعه‌المصطفی امر تعلیم و تربیت طلاب غیر ایرانی در داخل و خارج از کشور را بر عهده دارد، گفت: این مرکز از ۱۳۰ ملیت بیش از ۶۰ هزار فارغ‌التحصیل داشته و در حال حاضر ۴۰ هزار نفر -۲۰ هزار نفر خارج و حدود ۲۰ هزار نفر داخل کشور- در این حوزه علمیه مشغول به تحصیل هستند.

مدیر حوزه علمیه جامعه‌المصطفی ادامه داد: آقایان، خانم‌ها، همسران طلاب و فرزندان آن‌ها مخاطبان ما در امر آموزش هستند که در بیش از ۱۸۰ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و سطوح یک تا پنج حوزه تحصیل می‌کنند.

ملکی با تأکید بر هویت و رویکرد حوزوی المصطفی، افزود: آموزش‌های المصطفی شامل دوره‌های حضوری، غیرحضوری، بلندمدت و کوتاه‌مدت است که در ۱۰سال گذشته بیش از ۲۰هزار نفر از ۱۰۰ ملیت دوره‌های کوتاه‌مدت گذرانده‌اند.

وی با بیان اینکه جامعه‌المصطفی در ۷۰ کشور نمایندگی و با ۱۰۰ کشور ارتباط دارد، توضیح داد: مرکزیت این حوزه در قم و به ریاست آیت‌الله اعرافی است و در شهرهای اصفهان، تبریز، گرگان، آشتیان و قشم مرکز فعالیت دارد.

ملکی با اشاره به اینکه جامعه المصطفی از ۱۰ سال پیش در اصفهان فعالیت می‌کند، گفت: تاکنون نزدیک به دو هزار نفر از ۵۰ ملیت مختلف در این مرکز آموزش‌دیده‌اند و در حال حاضر ۸۰۰ طلبه مرد و زن از ۳۲ ملیت در ۲۵ رشته در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری و سطوح یک تا چهار حوزه مشغول به تحصیل هستند که با حمایت مراجع و مسئولان این تعداد رو به افزایش است.

مدیر حوزه علمیه جامعه‌المصطفی حوزه فعالیت این حوزه را آموزش، پژوهش، تربیت، قرآن و حدیث خواند و اعلام کرد: به‌منظور گرامیداشت خادمین قرآنی تنوع رشته‌ای گسترده‌ای در حوزه قرآنی داریم و به همین منظور هرسال جشنواره‌ای در دو حوزه مهارتی و معارفی در داخل و خارج از کشور برگزار می‌شود و امسال که اصفهان میزبان مسابقات نهایی بیست و سومین دوره از این جشنواره است در اختتامیه ضمن تقدیر از برگزیدگان از شخصیت آیت‌الله مظاهری تجلیل می‌شود.

وی در خصوص بودجه مرکز جامعه‌المصطفی‌العالمیه تصریح کرد: رقبای ما در سایر کشورها با تمام امکانات و هزینه‌های خود به میدان آمده و ایستاده‌اند تا مانع گسترش اسلام ناب شوند، درحالی‌که در حال حاضر هزینه دولت در مقابل اقدامات این مرکز و در مقایسه با دیگر دانشگاه‌های بین‌المللی ناچیز است.

ملکی با تأکید بر اینکه امروز بمب اتم ما اسلام ناب است، تصریح کرد: خروجی امثال جامعه‌المصطفی شیخ زکزاکی، شیخ نمر و عیسی قاسم هستند.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۷۲۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، معاون امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:  معاونت بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد از اواخر اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ فعالیت خود را به صورت رسمی و با هدف گسترش فعالیت‌های سلامت‌محور در حوزه بین‌الملل آغاز کرد و پس از شکل‌گیری این معاونت و با همکاری معاونت‌های آموزش، پژوهش و توسعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد زمینه رشد و توسعه این دانشگاه در حوزه بین‌الملل فراهم شد.

دکتر شاپور بدیعی افزود: در سال ۱۴۰۲ فعالیت‌ها و اقدامات بسیارخوبی در حوزه بین‌الملل صورت پذیرفت و با ۲ سفری که به کشور‌های عراق و ترکمنستان داشتیم زمینه جذب و حضور بیش از پیش دانشجویان و گردشگران سلامت این کشور‌ها در مشهد فراهم شد.

وی اضافه کرد: همچنین در حوزه‌های علمی و دانشجویی تعامل بسیارخوبی با کشور آلمان و در موضوع نوروساینس داشته و داریم و تداوم این همکاری‌ها فی ما بین را در سال ۱۴۰۳ هم خواهیم داشت.

دکتر بدیعی با بیان اینکه در حوزه گردشگری سلامت از جایگاه و وضعیت به مراتب بهتری به نسبت سال‌های قبل برخوردار هستیم و می‌بینیم که مشهد به واسطه وجود بارگاه منور رضوی انتخاب نخست بسیاری از بیماران غیرایرانی جهت درمان در ایران بوده و هست، خاطرنشان کرد: خدمات بسیارخوبی در حوزه‌های سرپایی و بستری به بیماران غیرایرانی در مراکز درمانی دارای مجوز IPD ارائه شد و در سال گذشته و با همکاری استانداری خراسان رضوی، فرمانداری مشهد، کمیته گردشگری استان، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستمی و گردشگری خراسان رضوی، اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مشهد، دفتر نمایندگی وزارت امورخارجه در شمال شرق کشور و دیگر مجموعه‌های شهری و استانی شاهد رشد خوبی در بحث حضور گردشگر سلامت در مشهد بودیم و رتبه اول کشور را در این حوزه کسب کردیم.

وی با اشاره به اینکه در حوزه جذب دانشجوی غیرایرانی در کنار پذیرشی که به میزان سال‌های قبل بود، ثبت نام و جذب متمرکز ۵۰ دانشجوی عراقی را در دانشگاه علوم پزشکی مشهد داشتیم، تصریح کرد: خوشبختانه با همکاری معاونت‌های آموزشی و فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه که بهترین کلاس‌ها و خوابگاه‌ها را با امکانات کامل در اختیار آنها قرار دادند زمینه جذب بیش از پیش این گروه از دانشجویان فراهم شده است.

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در سازمان‌های دولتی
  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در ارگان‌های دولتی
  • عقب‌نشینی پسران از مبارزه با غول کنکور/ آسیب‌های کاهش مردان تحصیلکرده
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • آمار داوطلبان پسر کنکور اعلام شد/ چرا دهه هشتادی حال دانشگاه رفتن ندارند؟
  • آینده شغلی طلبه تداوم کار انبیاء است
  • زنان نباید از تحصیل محروم شوند