Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالحمید علیزاده روز سه شنبه در حاشیه بهره برداری رسمی از دفتر امور کنسولی دانشگاه حکیم سبزواری گفت: تکلیفی در برنامه ششم توسعه مشخص شده که آمار دانشجویان خارجی به  ۱.۸ درصد جمعیت دانشجویی کشور افزایش یابد.

وی اضافه کرد: هم اینک طبق برنامه ششم در حال حرکت هستیم به طوری که در انتهای سال تحصیلی ۹۸-۹۷ یک درصد جمعیت دانشجویی، دانشجویان خارجی بوده اند که از مسیرهای کنکور سراسری، غیربورسیه شهریه پرداز و بورسیه وارد دانشگاه‌های کشور شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور دانشجویان غیر ایرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به این که عزم ملی برای جذب بیشتر دانشجویان خارجی شکل گرفته است گفت: با ارتقا و حفظ کیفیت آموزشی بسترهای لازم برای پذیرش و تربیت دانشجویان خارجی فراهم شده است.

علیزاده افزود: از مجموع ۴۰ هزار دانشجوی خارجی کشور ۲۹ هزار دانشجو در دانشگاههای زیر پوشش وزارت علوم و بقیه دانشجویان در دانشگاههای آزاد اسلامی و دانشگاههای زیر پوشش وزارت بهداشت در حال تحصیل هستند.

وی ادامه داد: در راستای تمرکززدایی در وزارت علوم برای ارائه خدمات مناسب در محل به دانشجویان خارجی دفاتر کنسولی در ۱۵ استان کشور دایر شده است که در  قالب  دفاتر استانی و دانشگاهی فعالیت می کنند.

مدیرکل امور دانشجویان غیر ایرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: امروز سی و یکمین دفتر امور کنسولی دانشجویان خارجی در دانشگاه حکیم سبزواری به بهره برداری رسید تا منشا خدمات آسان، سریع و مطلوب در پذیرش دانشجویان خارجی شود.

علیزاده افزود: نگاه ویژه ای در مدیریت دانشگاه حکیم سبزواری در زمینه جذب و پذیرش دانشجویان خارجی شکل گرفته و چشم انداز مطلوبی برای افزایش دانشجویان خارجی در این دانشگاه ترسیم شده است.

وی ادامه داد: دانشگاه حکیم سبزواری به عنوان دومین قطب دانشگاهی خراسان رضوی ظرفیت مناسبی برای جذب دانشجو از کشورهای افغانستان، پاکستان، عراق و کشورهای عربی منطقه دارد.

او با اشاره به تحصیل ۲۷۰ دانشجوی غیرایرانی در دانشگاه حکیم سبزواری گفت: با  راه اندازی دفتر امور کنسولی و ایجاد زیرساخت لازم و خدمات رفاهی و آموزشی چشم انداز ما پذیرش ۸۰۰ دانشجوی خارجی طی سالهای آینده در این دانشگاه است.

دانشگاه حکیم سبزواری جزء ۲۲ دانشگاه محور در کشور است که با حدود ۹ هزار دانشجو دارای ۳۳ گروه آموزشی و ۱۳۹ کد رشته‌ تحصیلی در مقاطع کارشناسی تا دکتری و ۱۰ دانشکده است.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری پاکستان سبزوار جمعیت دانشجویی کشور افغانستان دانشجو خراسان رضوی عراق وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری پاکستان سبزوار جمعیت دانشجویی کشور افغانستان دانشجو خراسان رضوی عراق وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری پاکستان سبزوار جمعیت دانشجویی کشور افغانستان دانشجو خراسان رضوی عراق وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۱۷۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، محمد علی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی دکتر «نادر نورمحمد» را به عنوان رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشورعراق منصوب کرد.

در حکم انتصاب نادر نورمحمد آمده است:

نظر به تعهد و تجارب ارزنده جناب‌عالی در امر آموزش عالی و بر اساس بند ۷ از بخش ج ماده ۲ قانون‌ تشکیل وزارت علوم، ‌تحقیقات و فناوری مصوّب ۱۳۸۳.۶.۱ مجلس شورای اسلامی ایران به مدت دو سال به عنوان «رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق» منصوب می‌شوید. از شما انتظار می‌رود علاوه بر انجام وظایف مصرّح در قانون اعزام مصوّب ۱۳۶۴ مجلس شورای اسلامی و رعایت کامل آیین‌نامه شرح وظایف رایزنان علمی مصوّب ۱۳۸۸.۲.۲۰ دو وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امور مربوط به ارتباطات علمی و فناوری کشور محل مأموریت را به عنوان رایزن علمی در آن کشورها اجرا کنید.

همچنین بر شناسایی دقیق استعدادها و امکانات علمی موجود در آن کشور، ایجاد زمینه‌ بهره‌برداری از آنها و برقراری ارتباطات و همکاری‌های علمی با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی میهن اسلامی و به ویژه جذب دانشجویان و فناوران، با هماهنگی سازمان امور دانشجویان، مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت و نمایندگی‌های جمهوری اسلامی در آن کشور در چارچوب سیاست‌های دولت تأکید می‌کنم. تندرستی و توفیق روزافزون شما را در اجرای احسن مأموریت‌های محوله از خداوند متعال خواهانم.

کد خبر 6090123

دیگر خبرها

  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • کلاس تمام دانشگاه امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
  • جزییات تعطیلی کلاس‌ های دانشجویان امروز یکشنبه ساعت ۱۲ تا ۱۴
  • روایتگری عملیات وعده صادق به سبک پرده خوانی
  • چند خبر کوتاه از شهرستان های سبزوار و سرخس
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد